Rådgivning

Professionel rådgivning til et optimeret regnskab
  • Få økonomisk eksperthjælp
  • Vi optimerer forretningsprocesserne
  • Vi sikrer en bedre bundlinje
Start en dialog

Hjem » Rådgivning

Rådgivning

Med over 10 års erfaring i branchen er vi specialister i alle former for rådgivningsopgaver og hjælp til opstartsvirksomheder og iværksættere.

Vi mestrer at optimere forretningsprocesserne i din virksomhed gennem smarte, digitale systemer til alt fra lønadministration til ordrehåndtering.

Hos Lokal Revision arbejder vi dagligt med planlægning på alle styringsniveauer. Uanset om du skal bruge vejledning til ansættelse af medarbejdere, anskaffelse af produktionsudstyr eller markedsføring af nye produkter, så har vi omfattende erfaring på området.

Vi tilbyder grundig rådgivning skræddersyet til din behovene i netop din forretning. Alle firmaer er forskellige og derfor håndterer vi alle vores kunder individuelt og med stor professionalisme fra start til slut.

Vores digitale økonomifunktion sikrer dig en bedre bundlinje og effektiviserer samtidig arbejdsprocesserne i din virksomhed ved hjælp af automatisering, som fjerner en stor del af de manuelle tasteopgaver. Dette er blot en af de mange fordele ved digitale værktøjer.

Eksperter i bestyrelsesarbejde

Vores rådgivning kan hjælpe dig i dit bestyrelsesarbejde og vi kan være behjælpelige med rådgivning til din overordnede og strategiske ledelse. Vi er ligeledes erfarne i at sikre en forsvarlig organisation af virksomheden. Bestyrelsen skal kunne stå inde for at bogføring og regnskabsaflæggelse foregår på korrekt og retvisende facon.

Vores rådgivning omfatter yderligere også etablering af fornødne procedurer til risikostyring, løbende rapportering om finansielle forhold og alt andet relateret til bestyrelsens struktur og arbejde. Visse selskabsformer er ikke pålagt at have en bestyrelse, men kan vælge det selv.

Med vores store erfaring kan vi bidrage til at du foretager det mest hensigtsmæssige valg når du skal skifte selskabsform eller starte egen virksomhed.

Ring til os og få skræddersyet rådgivning

Hvis du har brug for råd og vejledning til bestyrelsesarbejde, virksomhedens likviditet eller procesorienterede problemstillinger, så står vi klar til at tage imod din henvendelse på 42 40 12 16.

Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden og blive ringet op af en af vore kompetente revisorer, som vil svare på dine spørgsmål og hjælpe til at drive din virksomhed til nye højder gennem effektivisering og forbedring af dine forretningsprocesser.

Lad os tage en snak

Vi glæder os til at introducere dig for dine muligheder. Ring eller udfyld nedenstående formular, det er 100% uforpligtende.

Fortæl os om
dine udfordringer

Vi medvirker til at effektivisere dine arbejdsgange og forbedre økonomifunktionen. Vi skaber overblik og sikrer dig at du kan stole på din data. I mange tilfælde skaber vi en merværdi der kan aflæses direkte på bundlinjen.

Book et gratis og uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske uforpligtende.