Lønadministration

Lønadministration uden besværlige indberetninger
  • Spild ikke dine ressource på lønadministration
  • Nem og enkel håndtering af indberetninger
  • Korrekt lønudbetaling til tiden
Start en dialogSe services

Hjem » Lønadministration

Lønadministration

Når dine medarbejdere skal have løn, skal du indtaste en lang række informationer for hver enkelt medarbejder. Hos Lokal Revision varetager vi lønadministrationen for en række virksomheder. Vores stærke partnerskaber muliggør nem og enkel håndtering af alt fra indberetning af A-skat og AM-bidrag til tidsregistrering. Alt kan tilgås i digitale systemer og ofte via apps på smartphones og tablets.

Vi benytter altid de nyeste systemer og derfor slipper du for klodsede, gamle IT-systemer, som til tider kan være “tunge at danse med”. Undgå at spilde tiden når du får samlet lønadministration og bogføring i én samlet løsning hos os.

Spild ikke dine ressourcer på lønadministration

Mange af vores kunder er iværksættervirksomheder, som er yderst bevidste om hvad de er bedst til. Ofte er lønadministration ikke heriblandt. Derfor har de valgt vores revisorer til at håndterer hele eller dele af deres bogføringsarbejde. På den måde kan de fokusere på at skabe værdi for deres kunder og koncentrere sig om kernen i deres forretning.

Vi er specialister i alt indenfor bogføring og kan derfor skabe stor værdi for dig hvis du outsourcer opgaven til os. Lønadministration er et tidskrævende og omfattende stykke arbejde, som vi kan håndtere separat eller som en del af din samlede bogføring.

Lad os tage en snak

Vi glæder os til at introducere dig for dine muligheder. Ring eller udfyld nedenstående formular, det er 100% uforpligtende.

Vi klarer jeres lønadministration

Lønbogholder 

Få en fast tilknyttet lønbogholder tilpasset Jeres behov. Vi tilbyder en fleksibel samarbejdsaftale.

Feriepenge og sygdom 

Vi har styr på feriepenge ved sygdom og kan hjælpe jer med at håndtere og varetage bogføringen.

Lønrefusion

Få eksperthjælp og rådgivning i lønrefusion ved eksempelvis sygemeldt medarbejder eller elever.

Lej en lønbogholder

Vi agerer jeres eksterne bogholderi, hvor vi gennem ekspertise, know-how og erfaring styrker jeres økonomiafdeling eller sørger for, at den ikke står stille.

  • Den første gode kvalitet
  • Endnu en god kvalitet der også har lidt længde
  • En tredje kvalitet som også er på nogle ord

Ring til os få en snak om mulighederne

Vi er rutinerede i alt relateret til din bogføring og hjælper dig med digitale løsninger og apps, som optimerer arbejdsprocesserne i din virksomhed når det kommer til tidsregistrering, indberetning til Skat og alt ind imellem.

Med over 10 års professionel erfaring er vi sikre på at vi bliver dine foretrukne revisorer uanset om dit behov er stort eller lille.

Fortæl os om
dine udfordringer

Vi medvirker til at effektivisere dine arbejdsgange og forbedre økonomifunktionen. Vi skaber overblik og sikrer dig at du kan stole på din data. I mange tilfælde skaber vi en merværdi der kan aflæses direkte på bundlinjen.

Book et gratis og uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske uforpligtende.