Kontakt os

Er du klar til forandring?
Ønsker du et tilbud på en konkret opgave eller har du andre spørgsmål, så kan du kontakte os via. kontaktformularen eller via. telefon og e-mail.

+45 42 40 12 16

Udfyld formularen

5/5 stjerner på Trustpilot

Vi medvirker til at effektivisere dine arbejdsgange og forbedre økonomifunktionen. Vi skaber overblik og sikrer dig at du kan stole på din data. I mange tilfælde skaber vi en merværdi der kan aflæses direkte på bundlinjen.

8 + 12 =

Professionel rådgivning

Vi giver dig den rådgivning der passer til din virksomhed. For små og mellemstore virksomheder fungerer vi som din profesionelle rådgiver. Vores erfarne medarbejere skaber tryghed for din forretning

Kompetent sparring

Få den kompetente sparring, der medvirker til at vokse din forretning. Med en fast sparringspartner inden for digital bogføring og regnskab medvirker vi til at optimere forretning og skabe velfungerende forretningsprocesser.

Om os

Lokal Revision er revisorer med mere end 10 års erfaring i revision, bogholderi og regnskab.

Vi er rutinerede brugere af flere forskellige økonomisystemer (Dinero, E-conomic, Billly’s Billing og Navision) og kan hjælpe med alle opgaver inden for økonomifunktionen, herunder udarbejdelse og opstilling af årsregnskab inklusiv alle øvrige opgaver inden for bogholderi og regnskab.

I dag har vi kunder inden for følgende brancher:

Tømrervirksomhed, kunstnere, e-handel, medico, café og restaurant, design, psykolog, tandteknik og mange flere.

Derfor vælger kunderne os

  • Vi har tilfredse kunder
  • Vi leverer høj kvalitet og god service
  • Vores medarbejdere er medlem af FSR og Cereda
  • Vi har en professionel rådgiverforsikring

Mød holdet

For at sikre dig det absolut bedste regnskabsløsning har vi i Lokal Revision samlet et team af Danmarks dygtigste medarbejdere. Dem kan du møde her!

Julie Rasmussen

Regnskabskonsulent

+45 93 39 00 20