Designed af

Hjemmesiden er designet med passion for mediet

Mød din webdesigner

Jeg er Nicolai Sørensen, og jeg er designeren bag den hjemmeside, du befinder dig på lige nu. Siden 2011 har jeg arbejdet som freelance webdesigner, hvor jeg har hjulpet en bred vifte af forskellige virksomheder med at lancere æstetiske og funktionelle hjemmesider inden for de fleste brancher.

Mit primære fokus er stadig på design af hjemmesider, men jeg har siden dygtiggjort mig indenfor flere discipliner af online markedsføring, herunder i særdeleshed WordPress CMS, SEO og Google Ads. Det betyder, at jeg i dag tilbyder alt fra design til opsætning og markedsføring af hjemmesider. 

Hvis du er interesseret i at læse mere om, hvad jeg kan tilbyde indenfor webdesign og markedsføring, kan du klikke dig ind på min hjemmeside, hvor du ligeledes kan se et udsnit af de kunder, jeg har hjulpet gennem tiden. Gå til min hjemmeside her.

360 grader – Webdesign, SEO og Google Ads

Når jeg hjælper mine kunder med nye hjemmesider, tager jeg altid udgangspunkt i, at det skal være nemt at markedsføre den efterfølgende. En af de discipliner, der fylder mest indenfor online markedsføring, er SEO; at positionere en hjemmeside, så den opnår gode placeringer i Googles søgeresultater.

Det betyder, at jeg altid foretager en indledende søgeordsanalyse, før jeg bygger en hjemmeside. Her finder jeg de søgeforespørgsler, der kan drive trafik til hjemmesiden, som kan bruges til at skabe organisk vækst.

Det er samme søgeordsanalyse, der danner fundamentet for mit arbejde med Google Ads, som er Googles annonceringsværktøj. Herudover tilbyder jeg tekstforfatning og Facebook-markedsføring, så mine kunder kan få en all inclusive-løsning, der bidrager til øget vækst.

Altid kvalitet

Jeg ønsker udelukket at leverer kvalitetsprodukter. Derfor ligger jeg altid både tid og sjæl i ethvert projekt.

Ærlig rådgivning

Gennem tiden har jeg erfaret, at det bedste samarbejde er et samarbejde i øjenhøjde med ærlig rådgivning.