Bogføring

Digital bogføring af erfarne specialister
  • 10 års erfaring i bogføring
  • Specialister i digitalisering og automatisering
  • Personlig og fleksibel service
Start en dialogSe services

Hjem » Bogføring

Fra velfungerende til bedst i klassen

Hos Lokal Revision & Partners er har vi mere end 10 års erfaring med alle former for bogføring, herunder digital bogføring og relaterede ydelser. Vi stræber efter at optimere din virksomheds økonomifunktion, så du kan fokusere på dine kernekompetencer. Vores kunder værdsætter det arbejde vi lægger i at optimere deres økonomifunktion, da det i høj grad effektiviserer virksomhedens arbejdsprocesser hele vejen fra ordrebehandling til lagerstyring og naturligvis selve bogføringen.

Mange faktorer er afgørende for hvor ofte jeres virksomhed har behov for bogføring. Behovet stiger når I håndterer et stort antal transaktioner eller når jeres arbejde er forbundet med en omfattende mængde bilag. Vi hjælper jer med bogføring og en lang række andre ydelser, som årsrapport, lønadministration og generel økonomisk rådgivning i alle situationer.

Kontakt os for rådgivning om jeres bogføring

Lokal Revision er eksperter i at rådgive dig og din virksomhed. Vi hjælper dig med smarte, digitale løsninger, som effektiviserer arbejdet i din virksomhed fra A til Z. Vores omfattende erfaring og professionelle tilgang til bogføring og rådgivning, betyder at du altid vil føle dig i trygge hænder.

Ring til os på 42 40 12 16 eller udfyld kontaktformularen på siden, så kan vi tage en snak om at finde den helt rigtige løsning til netop din virksomhed.

Lad os tage en snak

Her skal der stå to til tre linier som meget hurtigt fanger opmærksomheden.

Eller ring til os

+45 42 40 12 16

10 års erfaring med bogføring

Vores mål er at blive jeres foretrukne revisor uanset hvilken branche jeres firma befinder sig i. Vi har erfaring med mange brancher og virksomheder i alle størrelser. Alle ydelser kan tilpasses jeres behov og I bestemmer selv hvor meget I vil involveres. Bogføring er absolut en af vores stærkeste kompetencer. Dermed er du garanteret at alt registreres korrekt.

Vi stiller store krav til vores medarbejdere og derfor varetages alle opgaver med største grundighed og altid af erfarne medarbejdere. Dette kan medføre store besparelser for dig og din virksomhed, da der ikke opstår uforudsete omkostninger som følge af fejlbehæftet arbejde og vi prioriterer altid at overholde deadlines.

Du kan trygt sende dine data i vores retning og du kan stole på vores data, da alt er udført til punkt og prikke. Alt kan håndteres digitalt, så du samtidig slipper for alt papirarbejdet.

Vores kompetencer

Her skal der stå ca. 3 linier som meget kort og præcist beskriver noget om ovenstående overskrift eller bulletpoint.

Lej en bogholder

Lej en bogholder eksempelvis en dag om ugen eller hver 14. dag. Du får en fast kontaktperson tilknyttet.

Digitalt bogholderi

Læn dig tilbage og lad systemerne håndtere dit bogholderi. Vi gør det smart, nemt og effektivt.

Automatisering

Få mere tid til det sjove, der gavner forretningen. Du får bogført uanset om din bogholder er syg.

Debitorstyring

En vigtig opgave i enhver virksomhed, er at få sendt fakturaer ud – og at det bliver betalt og bogført korrekt.

Rejseafregninger

Med en mere effektiv proces omkring rejseafregning og bilagshåndtering, sparer I både tid og ressourcer.

Månedsafslutning

Vi sammensætter en månedsrapportering for din virksomhed, der giver dig overblikket.

Fortæl os om
dine udfordringer

Vi medvirker til at effektivisere dine arbejdsgange og forbedre økonomifunktionen. Vi skaber overblik og sikrer dig at du kan stole på din data. I mange tilfælde skaber vi en merværdi der kan aflæses direkte på bundlinjen.

Book et gratis og uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske uforpligtende.

Vi løfter dit bogholderi op i første klasse

Vi har mere end 10 års erfaring inden for digital bogføring, optimering af økonomifunktionen og forbedring af virksomheders processer, herunder bogholderi, lagerstyring, ordrebehandling mm.

1. Digitalisering

Her skal der stå ca. 3 linier som meget kort og præcist beskriver noget om ovenstående overskrift eller bulletpoint.

2. Automatisering

Her skal der stå ca. 3 linier som meget kort og præcist beskriver noget om ovenstående overskrift eller bulletpoint.

3. Optimering

Her skal der stå ca. 3 linier som meget kort og præcist beskriver noget om ovenstående overskrift eller bulletpoint.

Vi har mere end 150 glade kunder

4.8 Baseret på anmeldelser

“Nærhed og kompetence! Vores problemer bliver løst hurtigt, og vi har en fast og kompetent medarbejder, der er inde i vores situation. Der er styr på vores administration og vi får tid frigjort til andre formål."

Kristian Ebbensgaard

– BioPhero ApS

“Jeg vil klart anbefale Lokal Revision & Partners da den løsning de har implementeret hos os har gjort vores hverdag nemmere og givet større overblik."

Tim Myhre-Larsen

– Mr. Mac ApS

“Vi er rigtigt glade for at samarbejde med Lokal Revision & Partners. Firmaet står for vores daglige bogholderi - og hjælper os med at styrke vores økonomistyring og overblik over økonomien generelt.”

Bastian Schneider

– Grød ApS

“Kan varmt anbefale , man har en trughed som giver en masse overskud til at passe sin virksomhed. Super kompetent i alt angående revision.”

Christina Mikkelsen

– CNM-SERVICE

“Hos Kombi Direct ApS er vi super glade for at Lokal Revision & partneres varetager vores bogholderi og vi føler at vi er i trygge hænder.
Vi vil til en hver tid anbefale Søren Larsen og Co. Et meget løsnings orienteret revisor firma.”

Malek Bilbisi

– Kombi Direct ApS

“Fantastisk service og forståelse for vores branche. Vi oplever at personale er imødekommende og altid klar til at hjælpe og vejlede.”

Collective

Bedømt d. 20/04/2020

“Hos Great Food and Drinks har jeg arbejdet med Søren og hans team. Jeg kan sagtens anbefale Lokal Revision & Partners som bogholder og revisor - de løser opgaverne hurtigt og til tiden.”

Lars

Great Food and Drinks ApS

4
5