Oneflow App

Hent vores app til nemt håndtering af dine bilag

Med vores app får du digitale redskaber til at varetage din virksomheds økonomi helt papirløst.

1) Scan dine bilag

Med vores online bogførings app kan du let scanne jeres bilag og sende dem direkte til os. På den måde slipper du for at holde styr på gamle bonér, og kan fokusere på opgaverne i hverdagen. Du har endda mulighed for at tilføje kommentarer som gemmes sammen med bilaget. Leder du efter den bedste digitale regnskabs app i Danmark? Så er du havnet det rigtige sted. Oneflow appen er let at installere og kan bruges til både små og store virksomheder.

2) Automatisk refusion af private udlæg

Hvis du betaler udgifter for virksomheden med dit private betalingskort, kan du via appen automatisk få udlæggene refunderet. Du tager bare et billede af bilaget, hvorefter udlægget registreres og tilbageføres til din private konto.

3) Vi kommer hele vejen rundt

At vi er digitale og papirløse, betyder ikke, at der er opgaver, som vi ikke varetager. Du kan trygt stole på, at vi har alle de nødvendige kompetencer til at varetage jeres økonomi. Vores højt vurderede bogførings app til små og store virksomheder gør papirarbejdet lettere for både os og jer.

Opbevaring af kvitteringer gjort hurtigt og nemt

Slut med opbevaring af gamle kvitteringer. Med vores app er det let at scanne dine bilag, direkte der hvor du er, så du kan komme videre med det, der er vigtigt for din forretning.

Download og prøv vores App i Apples App Store og Google Play.