Hvem er vi?
Hall Hviid & Partners er revisorer med mere end 10 års erfaring i revision, bogholderi og regnskab. Vi er rutinerede brugere af flere forskellige økonomisystemer (Dinero, E-conomic, Billly’s Billing og Navision) og kan hjælpe med alle opgaver inden for økonomifunktionen, herunder udarbejdelse og opstilling af årsregnskab inklusiv alle øvrige opgaver inden for bogholderi og regnskab.

Vi er altid klar til at tage over for dig. I dag har vi kunder inden for følgende brancher; tømrervirksomhed, kunstnere, e-handel, medico, café og restaurant, design, psykolog, tandteknik og mange flere. Samtidig er vi klar til at vokse med din virksomhed; hvis du ønsker at udvide eller hvis du fx skal have ansatte. Deadlines er vigtige for os og som kunde hos Hall Hviid & Partners bliver du prioriteret og taget seriøst.

Mød teamet

Line Stemann Reuss
Regnskabskonsulent

Naveen Qureshi
Regnskabskonsulent

Søren Larsen
Partner

Christina Larsen
Executive Assistant

Vi sidder klar! Du ønsker at ændre verden. Og vi er her for at hjælpe.

Ønsker du en optimeret og velkørende virksomhed?

Book et gratis og uforpligtende møde med os allerede i dag.

Skal vi hjælpe din forretning?

Vi medvirker til at effektivisere dine arbejdsgange og forbedre økonomifunktionen. Vi skaber overblik og sikrer dig at du kan stole på din data. I mange tilfælde skaber vi en merværdi der kan aflæses direkte på bundlinjen.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.

Få et tilbud

Kontakt mig venligst